• Vandaag Besteld en krijg u levering binnen de 3 werkdagen indien op vooraad bij u geleverd met bpost
  • of eigen levering
  • Ook mogelijkheid dat wij komen installeren

VAKMANSCHAP BIJ ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN

 

Voor de elektriciteitswerken tijdens verbouwingen of bij het inrichten van een nieuwbouw kan u in de regio van Oostkamp niet beter zitten dan bij Dvm-Technics. Het team van de firma legt uw elektriciteit of vernieuwt het bestaande netwerk met kwaliteitsvolle materialen en jarenlange ervaring.

ALLE GEBOUWEN

Uw elektricien gaat aan de slag in residentiële panden zoals woningen en appartementen, in commerciële gebouwen zoals handelszaken en winkels en uiteraard ook in industriegebouwen zoals fabrieken, kantoren en ateliers. U rekent op het bedrijf voor het toepassen van kleine elektrische installaties tot het uitwerken van een volledig netwerk.

WERKEN VAN A TOT Z

Dvm-Technics heeft de kennis om alle werken van A tot Z nauwkeurig te realiseren. Het trekken van kabels, stopcontact en lichtschakelaars plaatsen, domotica voorzien en verlichting installeren, het zijn enkele van de onderdelen die vakkundig in uw gebouw worden aangebracht. Dit gebeurt alleen maar met kwaliteitsmerken zoals Niko, Bticino, legand , ez....

DUIDELIJKE SCHEMA'S

Het team van Dvm-Technics verliest geen enkel detail uit het oog. Zo wordt de elektriciteit gelegd op basis van uitgetekende schema's en plannen. Bij problemen wordt bijvoorbeeld gemeten waar u stroom verliest. Het gehele netwerk wordt in orde gebracht voor de keuring. Ook deze controle kan het bedrijf voor u aanvragen.

BEL UW ELEKTRICIEN

Voor algemene elektriciteitswerken in Oostkamp en omstreken hoeft u niet langer te zoeken. Telefoneer naar Dvm-Technics. De firma komt graag langs bij uw projecten in West- en Oost-Vlaanderen om u te informeren en om naar uw wensen te luisteren.