• Vandaag Besteld en krijg u levering binnen de 3 werkdagen indien op vooraad bij u geleverd met bpost
  • of eigen levering
  • Ook mogelijkheid dat wij komen installeren

MAAK HET U MAKKELIJK MET EEN AUTOMATISERING MET EEN TOEGANGSCONTROLE

 

Met het installeren van domotica zet u reeds een grote stap naar automatisering van bijvoorbeeld de bediening van de verlichting en de verwarming. Onder automatiseren vallen echter nog enkele andere toepassingen die het leven en werken efficiënter maken. Met aan automatisatie van uw garagepoort of deur verliest u trouwens geen tijd terwijl uw klanten aangenaam uw gebouw betreden.

BIJ PARTICULIEREN

Zelfs bij particulieren kan Dvm-Technics deze mogelijkheden uitwerken. Het team zorgt voor het automatiseren van het hekken aan uw oprijlaan , gagage poorten , zowel kantel - als schuifpoorten. U moet niet meer uit- en instappen om de poort handmatig te openen aangezien deze uit zichzelf opent en weer sluit.

BIJ BEDRIJVEN

Natuurlijk is deze optie een aanrader bij bedrijven, industriegebouwen en handelszaken. Het automatisch openen van de deuren van uw winkel is niet alleen handig voor uw bezoekers, het is ook hygiënisch. In tijden van corona hoeven ze geen klinken meer vast te nemen. Daarnaast regelt Devooght Technics ook de automatisering in Oostkamp en omstreken voor bedrijfspoorten, garagepoorten,....

WATERDICHTE TOEGANGSCONTROLE

Het automatiseren van deuren, poorten en hekkens kan u trouwens laten uitbreiden met een waterdichte toegangscontrole. Dit is mogelijk met bijvoorbeeld een badgesysteem of het intoetsen van een cijfercombinatie. Andere opties zijn video- en parlofonie waarbij u beslist wie toegang krijgt. Ook hiermee kan u de toegangspoorten van op afstand bedienen.

STEL UW PAKKET SAMEN

Reken op Dvm-Technics voor uitgebreide elektriciteitswerken aan en rond uw gebouwen. In overleg met uw elektricien stelt u een pakket aan ingrepen samen voor het leggen van elektriciteit tot het plaatsen van laadpalen op de parking. Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte.