• Vandaag Besteld en krijg u levering binnen de 3 werkdagen indien op vooraad bij u geleverd met bpost
  • of eigen levering
  • Ook mogelijkheid dat wij komen installeren

BEDIEN UW ELEKTRISCHE TOEPASSINGEN MET DOMOTICA

 

U kan de bediening van uw elektrische installaties gebruiksvriendelijker en eenvoudiger maken met het voorzien van domotica. U kunt voor deze toepassingen rekenen op de vakkennis van Dvm-Technics. In woningen maar ook in kantoren komt het de voordelen van dit systeem uitleggen en installeren. 

NIEUWBOUW & RENOVATIE

In navolging van de algemene elektriciteitswerken bekijkt de elektricien deze toepassing zowel in een nieuwbouw als tijdens een renovatie. Ook bestaande woningen of kantoren kunnen uitgerust worden met een elektrisch netwerk dat bijvoorbeeld via de smartphone bediend kan worden. U hoeft dus zelfs niet thuis te zijn om uw verlichting te doven of de verwarming onder controle te houden.

VELE TOEPASSINGEN

De toepassingen van domotica, wat een vorm van automatisering is, zijn ondertussen zeer uitgebreid geworden. In huizen bedient u vlot het licht in alle kamers, kan u automatisch de rolluiken sluiten en openen of de verwarming tijdig minder zetten. Bedrijfsleiders kunnen eveneens een beroep doen op Dvm-Technics om kantoren, handelszaken en ateliers hiermee uit te rusten.

UW VERBRUIK ONDER CONTROLE

Voor de installatie wordt meestal gebruik gemaakt van materialen van het merk Niko Home Control, maar ook andere merken zoals Knx zijn mogelijk. In ieder geval zal u met deze investering uw energieverbruik veel efficiënter kunnen controleren. De verlichting blijft niet onnodig branden terwijl de verwarming niet nodeloos aan blijft staan.

KIES VOOR DOMOTICA

Zet gerust de stap naar domotica met uw gebouwen in West- en Oost-Vlaanderen. Dvm-Technics adviseert u naar een feilloze installatie waar u nog vele jaren voordelen van zal ondervinden.  bel vandaag nog naar ons voor een eerste afspraak.