• Vandaag Besteld en krijg u levering binnen de 3 werkdagen indien op vooraad bij u geleverd met bpost
  • of eigen levering
  • Ook mogelijkheid dat wij komen installeren

ALTIJD VOLLE BATTERIJEN MET EIGEN LAADPAAL

 

Elektrische auto's en bestelwagens winnen steeds meer marktaandeel. Misschien wenst u ook wel over te stappen op elektrisch vervoer? Bij Dvm-Technics vindt u alvast de ideale oplossing om eenvoudig en in eigen beheer uw voertuigen op te laden met het plaatsen van laadpalen.

BETROUWBARE LAADPALEN

Voor het installeren van een laadpaal in de regio's West & Oost Vlaanderen werkt uw elektricien samen met betrouwbare partners. Het plaatst palen van verschillende merken. hierdoor beschikt u aan zeer interessante prijzen over een eigen paal om de batterij van uw wagen snel op te laden. 

HYBRIDE & ELEKTRISCH

De laadpalen op uw oprit of op het parkeerterrein van uw bedrijf zijn geschikt voor zowel hybride als zuiver elektrische wagens. Ook uw medewerkers kunnen dus gebruik maken van het systeem wanneer ze op het bedrijf of op kantoor aan het werk zijn.

SPECIFICATIES

De geplaatste laadpalen in Oostkamp en omstreken werken standaard op zowel 3,4 KW , 7,4 kW, 11 KW of op 22 kW. U gebruikt ze met RFID en ze worden standaard geleverd met een kabel van vijf meter. Verder zijn ze waterdicht, beschikken ze onder andere over een kWh-teller (optie)en een current leakage detection.

TANK ENERGIEZUINIG

In West- en Oost-Vlaanderen begint elektrisch rijden met het plaatsen van laadpalen door Dvm-Technics. Voor deze elektriciteitswerken mag u steeds een vrijblijvende offerte aanvragen.
Informeer zeker naar andere elektrische installaties voor uw project.