• Vandaag Besteld en krijg u levering binnen de 3 werkdagen indien op vooraad bij u geleverd met bpost
  • of eigen levering
  • Ook mogelijkheid dat wij komen installeren

FUNCTIONELE EN SFEERVOLLE VERLICHTING VOOR BINNEN EN BUITEN

 

Het type van verlichting kan in iedere kamer anders zijn. In de keuken wenst u bijvoorbeeld meer licht dan in uw gezellige zithoek in de woonkamer. Ook voor de medewerkers op uw kantoor en in de productiehal moet u ideaal licht hebben voor een aangename productiviteit. In de regio's van West & Oost Vlaanderen volstaat het om Dvm-Technics aan te spreken om de binnen- en buitenverlichting te installeren.

VELE MOGELIJKHEDEN

Voor de installatie van uw verlichting heeft u dankzij uw elektricien een ruime keuze aan verlichting. De onderneming werkt met onder andere met led-lampen, spots, .... Op basis van uw wensen en budget adviseert het u duidelijk over de opties terwijl u steeds de vrijheid heeft over de materialen en de merken. 

BINNENVERLICHTING

Dvm-Technics plaatst tijdens de Algemene elektriciteitswerken de juiste verlichting in uw nieuwbouw. Bij renovaties vervangt het de verlichting en de armaturen voor beter en aangenamer licht. Deze elektrische installaties voorziet het in uw interieur maar ook in uw werkplaats en kantoren.

BUITENVERLICHTING

Selecteer eveneens de verlichting om aan uw parking, oprit en in de tuin te installeren. Uw gasten zullen in het donker vlot hun weg vinden naar de voordeur of naar hun wagen. In de tuin mag het gerust om meer sfeervolle toepassingen gaan. De parking van uw bedrijf kan u naast lichtpunten ook nog uitrusten met laadpalen. De bediening van het licht is dan weer aan te sluiten op de domotica.

PASSENDE VERLICHTING

Devooght Technics kijkt naar alle details tijdens het aanbrengen van verlichting. Maak een afspraak met de zaak om te overlopen welk licht u graag op welke plaats wil zien.