• Vandaag Besteld en krijg u levering binnen de 3 werkdagen indien op vooraad bij u geleverd met bpost
  • of eigen levering
  • Ook mogelijkheid dat wij komen installeren

BOUW EXTRA VEILIGHEID IN MET VIDEO- EN PARLOFONIE

 

Video- en parlofonie zijn net als domotica toepassingen die zowel bij particulieren als bij professionelen goed tot hun recht komen. Na de installatie heeft u meer veiligheid ingebouwd aan uw panden terwijl de bediening zeer makkelijk verloopt. Zeker wanneer u het met uw smartphone verbindt.

AAN IEDER GEBOUW

Dvm-Technics heeft de expertise om deze elektrische installaties aan ieder type van gebouw te plaatsen. Het is natuurlijk logisch om het in appartementen te voorzien, maar eveneens woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen kunnen het gebruiken. U hoort of ziet onmiddellijk wie er aanbelt, zonder dat u de deur al moet openen.

MEERDERE POSTEN

Het voordeel van deze toepassingen is dat het meerdere posten in huis of in uw kantoor kan hebben. U kan dus in meerdere kamers of op verschillende verdiepingen opnemen nadat iemand heeft aangebeld. Deze variaties zijn allemaal beschikbaar dankzij betrouwbare merken als Niko en Knx.

MET DE APP

De bediening van de video- en parlofonie kan eveneens handig via een app op de smartphone verlopen. Een bijkomende troef voor videofonie is de combinatie met automatisering. Hierbij worden poorten of hekkens gekoppeld aan de videofonie. U kan deze van op afstand besturen.

GA VOOR VEILIGHEID

Video- en parlofonie, in West & Oost Vlaanderen moet u niet verder zoeken naar een elektricien dankzij Dvm-Technics. Het bedrijf voorziet uw gebouw van alle elektriciteit inclusief uiteenlopende systemen van parlo- en videofonie. Contacteer de firma meteen.